Укр. Ой, ви кон1

Анатолий Ляпатинский
ой ви коні, мої коні
гарні коні вороні,
вночі паслись на долині,
біля річки навесні.
дід Марко любив коней.
запрягав їх на базар,
не ховався від людей.
не заводив з ними чвар.
А коли приходе літо.
коли в полі стигне жито,
коли в небі сонце світе
ми водили їх купати.
З ними плавали у річці,
вимивали їх в водичці,
дочиста, не як годиться,
мені й зараз, все це сниться.