Мрiю

Вера Деревьянко
Сало мясо ковбасу
я спішу тобі несу
Я щаслива що побачу
Закохаюся заплачу
Я світа білого небачу
За самотність не пробачу
Хай душа від щастя скаче
А як потрібно ще іначе
Ось така дідусю я бабуся може закохаюся влюблюся
Може щастя нападе
Тоді смуток  пропаде

Я зі смертю ще в розлуці
Вона привязана на суці
Як удав притягує кроля
 так притягує мене
Вона ж моя