Чернигов мой

Светлана Камышная
Прекрасне місто, велич і краса!
В тобі злилися молодість і старість.
На тебе Божа випала роса,
І ми нарешті радості дістались.
Ти мій Чернігів, ти краса віків!
Увінчаний сучасності віночком,
Ти кращий, ти розквітший, просто мій!
Твої зростають тут сини й дочки!