Чи для того я культу рища з брав...

Игорь Степанович Шевчук
Чи для того я культу;рища
            зібрав і перебрав я,–
Знаю як ядре;ний агроно;мище!
до грудочки землі!
Чи для цього я смолив, дьогтя;рив
скипідарив!–
Дихав – я б сказав –
щонайяду;чішою па;рою!! –
Богу слав –
із моря цього! – такі кріпкі кораблі!!!



Під сторо;жким словом – щоби
тут зібрались
мов кати; –   «коти»:
духом малю;сінькі й малі?


(з поезії "Народ мовчить" 2006 року...)