Скромную Нинесе

Анатолий Клетёнкин
как Много
       есть, Прекрасного
                     на Свете
и То,
   что Виделося
                Мною-
                    где-Когда
Запечатлелось,        
           Конечно,         
               Н а в с е г д а
как Восход
         Солнца
           Запоминаем,
                  на Рассвете.

прошёл Я,
         Города
               и Веси
и Где(бы),
        Только
             не Бывал,
Но,
  вот, Такую!
           не Встречал
Настолько
    Скромную,
        и Нежную-
            Н и н е с и.