Славлю, Тебе, Боже!

Татьяна Брусник
Я славлю Тебе, любий Боже,
За те, що мене Ти створив,
Для щастя, добра, та кохання,
Найкращих Твоїх почуттів.

Приспів:

Слава, слава, Тобі, Ісусе!
Слава, слава, Тобі!
Слава, слава, Тобі, Ісусе!
На небі і на землі!

Я промінь великого скарбу,
Що сяє в долонях Твоїх,
Безмежжя Твоєї любові,
Зігріє бажаючих всіх.

Приспів.

Радію я кожній хвилині,
Що з Божої волі живу,
Найкращому в світі Ісусу,
Співаємо сестри, співаємо браття,
Співаємо разом хвалу!

Приспів.