Хотел за следобеден секс

Петко Илиев
Хотел, за следобеден секс, със съмнителна слава.
Скрит, от отчите, зад няколко стари дървета.
Стар тротоар - поразкъртен, но кой ли минава?
Само пиянки и няколко улични псета.

Хотел, за следобеден секс, със следобедни жрици.
Всяка играе си с ключа, от своята стая.
Грима и дрънкулките крият, че странни са птици,
насила усмихнати, тънещи в димна омая.

Хотел за следобеден секс, тихо влиза в салона.
Леко приведена,  другите с поглед  я пият.
Плахо посяга към ключа, смирено виновна,
Бърза към стаята, бърза от тях да се скрие.


Стая за късна любов, вече късна е жрица.
Влюбена в него, младежът  вулгарно  нехае.
В поза брутална от мърлява  стара корица -
Греховно разголен я чака,  не трае.

Стая за късна любов, сгъва бързо парите.
Бърза да свърши, тя му е бройка  поредна.
Не знае, че всъщност била е върховната жрица.
Платила да бъде със него, в нощта си последна.

Петко Илиев
22.09.2018 г.