Страхи тимчасовi

Вера Деревьянко
Знову дощь і знову шквали
Дерева
 сила їхня вале
Я сиджу одна у хаті та
На радість щастячко багата
 пересиджу перетерплю
Хоть в страху все тіло терпне
Тільки сонечко появиться
Зразу серденько
 розквітне і душа красавиця