Осiнь... Знов вiдлетiли лелеки - укр. мова

Марат Школьник
Осінь... я ще пам'ятаю літо,
І весну, й зорепад первоцвіту.
Та краса осяйна твоя, Осінь,
У мої сни з'являється й досі.

Осінь... Знов відлетіли лелеки.
Осінь... Вже до зими недалеко.
Твоя сукня багряна зносилась,
Та мені снишся ти як і снилась!