Внуку

Александр Корицкий
Уже на скронях сивина                І Новий рік на дворі знову.                В моїй країні йде війна:                Справжня війна, а не казкова.               

Як ти далеко від мене,                Така дісталася вже доля.                Та вірю я, що все мине,                Мов сніг холодний, зійде з поля.               

Ти лиш здоровеньким рости,                Учися добре, буть слухняним                І зможеш з гідністю пройти                Свій шлях під цими небесами!               

Учись тянутись до мети,                Виносливим буть і терплячим!                Завжди коханим будеш ти:                Інше усе - ніщо не значить!               

Хай твоя доля береже                Тебе від стресів і ненастя!                Маленьке серденько уже                Хай потихеньку гладить шастя!