То т льки часу марна трата

Людмила Дубищева
То тільки часу марна трата,
Ти не шукай мене, вже годі,
Тобі найкращеє віддато,
А ти не прийняв, пам*ятаєш? тоді.

Я іншая, прийшов той час,
Дорослой стала, поумніла,
Цей час тепер вже не для нас,
Хоча до тебе я душей тепліла.

Ну добре, спробуй поверни,
Всі почуття, що поховала,
І щирість ту знов пробуди,
Мабуть я довго, міцно спала.

Я згоду дам тобі на те,
Щоб ти ще раз змог те створити,
Що було якби то св*яте,
Щоб я змогла тебе, як і тоді, любити.