Це не погроза - попередження останн!

Людмила Дубищева
Це не погроза - попередження останнє!
якщо я тебе не почую знов,
Якщо я не почую, що в душі твоїй любов,
Якщо від погляду твого не закипить вже в мене кров,
Тоді вже знай і розумій -  це є прощання!

Це не погроза - попередження останнє!
Якщо не знайдеш часу подзвонить мені,
Якщо сьогодні будуть очі знов мої сумні,
Якщо ми не залишимося у ночі одні,
То знай, що помирає вже моє кохання!

Це не погроза - попередження останнє!
Якщо не приймеш мене в друзі у Фейсбук,
Якщо не прочитаєш мій кохання друк,
Якщо ти не напишеш в відповідь відгук,
Тоді вже знай і розумій - всі почуття вбиває це твоє мовчання!