Фальшивi вiдчуття

Алёна Шинкаренко
Твоя любов – лише обман,
Твої слова – густий туман,
А я кохав тебе,
Щиро кохав тебе.
Ці почуття, як ураган,
Що залиша багато ран,
Знов втратив я себе,
Десь загубив себе,
Я скрізь і я ніде.

Приспів:
А я живу і не живу,
Впаду і наче оживу,
Фальшиві відчуття сильніші каяття.
Люблю тебе чи не люблю,
І цілий світ на двох ділю,
Фальшиві відчуття в полоні забуття,
І знову небуття.

Твоїх очей невірний знак,
Твоя душа гірка на смак,
А я кохав тебе,
Одну кохав тебе.
Ці відчуття – у п"єсі акт,
І серце б"ється, та не в такт,
Знов втратив я себе,
Вмить загубив себе,
І повз життя іде.