В мiнорi, в мажорi

Алёна Шинкаренко
Розкладу на ноти всі вірші,
Відшукаю сили у душі,
І знов почну життя спочатку,
Собі залишу частку,
Все решта – під печатку.

Приспів:
В мінорі, в мажорі,
Плаче душа в непокорі,
Безкрила за вітром летить.
Картини-узори,
Знов не відвести тут взори,
День світло не може пролить,
І серце сильніше болить.

І нехай мелодія звучить,
І любов нестримно так кричить,
Тепер тебе я відпускаю,
Нічого не чекаю,
Весь біль в кулак стискаю.

Забуть складніше, ніж кохати,
Всі почуття за грати,
Так хочу обійняти.