Кохання-iмпульс

Алёна Шинкаренко
Мінуси в плюси, щастя на пульсі
Тримає міцно нас обох.
Все йде у русі, цілий світ в курсі,
Вперед разом синхронний крок,
В безодню спільний наш стрибок.

Приспів:
Кохання-імпульс, який рухає життя,
По спіралі й без вороття,
Без каяття.
Кохання-імпульс, що взриває почуття,
Вмить смакує всі відчуття,
До небуття,
І знову майбуття.

Провід на клеми, спрощені схеми,
Життя малює нам маршрут.
Вільні системи, знайдені теми,
Лиш в цьому бачим сенс і суть,
Ми тільки там, де треба буть.