Бездоганний

Алёна Шинкаренко
У твоіх обіймах тану,
Наче літом сніг, розтану,
Розчинюся у тобі.
Знову разом до світанку,
Серця стук безперестанку,
Ти – дорожчий всіх скарбів.

Приспів:
Бездоганний, один на всій Землі,
Бездоганний, дарований мені.
Бездоганний, я вірю і молю,
Мій коханий, я все в тобі люблю.

На твоїх долонях небо,
І нічого більш не треба,
Почуття на висоті.
І одні у нас секрети,
Нерозвідані дуети,
Ми – сплетіння двох світів.