Природою в дм ряне у р зн роки

Людмила Дубищева
Природою відміряне у різні роки,
Нам народитись, але щось таке,
З*явилось полум*ям, почулися кохання кроки,
Й на душу щось лягло таке легке, легке.

Природою відміряне у різні роки,
Нам народитись, невже зміне це ж бо щось?
Давай не будемо ми до кохання так жорстокі,
Щоби найкращеє у нашому житті збулось!