Довкола ти

Алёна Шинкаренко
Очей твоїх безодня,
Інакше все сьогодні,
Не так, як завжди,
Просто поруч ти.
Красивих слів відлуння.
Любов безмежно-юна,
Нема самоти,
Просто поряд ти.

Приспів:
Куди не йди –
Довкола ти,
Мій Всесвіт в тобі зійшовся,
Мій шлях у тобі знайшовся.
Грань висоти –
Довкола ти,
Повітрям твоїм живу я,
Коханням твоїм люблю я.

Кохаю до нестями,
Щось щире поміж нами,
Так буде завжди,
Коли поруч ти.
І повз усі напасті,
І радість сліз від щастя,
Сплелися світи,
Коли поряд ти.