Ц ха скугол ш

Александр Бохан 4
У лоб табе абцасам

Мертвае, мертвае
 Усе iзноўку мертвае,
Бачыш, вось жывое-
Не, не тое.

Мертвае, мертвае,
Усе iзноўку мертвае,
Бачыш- вось жывое-
Не, таксама мертвае.

Мертвае, мертвае,
Жыцце iдзе да скону,
Мучыць, непакоiць-
У мертвае я ўлюблены.

Мертвае, мертвае,
Ты  таксама мертвая,
Мертвая жанчына,
З воўчымі вачыма,
Хочаш з’есці мяса,
Жыцця майго просіш,
Ціха  так скуголіш…