Mistress Earth President

Роби Униаки
https://music.yandex.ru/album/2336933/track/20435078
Keep Me in Mind
Исполнитель: Dionne Warwick

Other cosmic civilizations secretly envied the earthly civilization - no one had such a careful attitude to their citizens and universal harmony - gross forms of intelligence on Earth completely disappeared in ancient times, no one remembered when it happened - most likely this was a consequence of the highest civilization culture earthlings, every citizen from infancy was provided with all the world achievements.

Другие космические цивилизации тайно завидовали земной цивилизации - ни у кого не было такого бережного отношения к своим гражданам и всеобщей гармонии - грубые формы интеллекта на Земле полностью исчезли  в глубокой древности, никто не помнил, когда это произошло - скорее всего это было следствием высочайшей цивилизационной культуры землян, каждый гражданин с младенчества обеспечивался всеми достижениями своего мира.

***

- академики по космосу, что у нас с квинтэссенцией Большого Взрыва?
- учённые работают, смотрят в телескопы, изучают солнечный ветер, исследовательские корабли поставляют информацию для новых знаний
- как происходит развитие и модернизация нуждающихся в помощи миров?
- они в полном восторге от наших достижений и коллекций моды!

* квинтэссенция - постоянно меняющаяся итоговая научная теория на основе новых данных и новых открытий исследователей

***

- academicians on outer space, what do we have with the quintessence of the Big Bang?
- scientists work, look in telescopes, study the solar wind, research ships supply information for new knowledge
- how is the development and modernization in the needing help worlds?
- they are completely delighted with our achievements and fashion collections!

* Quintessence is an ever-changing final scientific theory based on new data and new discoveries by researchers