ср-бг, Дивно, Превод Литару на В. Стойкович

Величка Николова -Литатру 1
Дивно
Автор – Веселинка Стойкович 

Дивно -
Додасте још. Па ето песме.
Бисерчић још један.




Препев от ср на бг – Величка Николова – Литатру1




Чудно -
Давайте още. Е, туй е песен!
Бисерче още едно.

(*дивно = чудно от корена на чудесно; красиво,прекрасно,забележителна песен...)
България, София