Б. Г. Х

Хызыр Ижаев
тау башладан шоркъа суучукъла
саркъадыла джаз да керюне
меннге билдирмей къалай да еталдынг
джаш джюрегими терюне

бек кюрешген эм  мен бек гюнахсыз
андан сени алыб атаргъа
эки он джылны сюйдюм джуабсыз
тилекчи болуб къадаргъа

ой мутхуз кюнюм джарыкъ болур эд
джангызлыкъ бугъоуну юзалсам
мени джюрегим насыбдан толур эд
ариум сени бла болалсам

кюнню джарыгъына бирчикда  кермеген
джан джашаудан тоямыды
кюйюб а кетген бу сюймекликден
ахратында рахат боламыды