Хохол И Пиндос. укр

Сергей Дикий 077
Однаковi з лиця,
Два великих негiдника,
Краватка червоний,чорний костюм,
Тiльки iмiдж приречений,

Цi гади аутсайдери,
Червоний з чорним,прапор Бандери,
Не знайомий iм альтруiзм,
I несуть они фашизм.

   27.09.18.