Песня о маме

Александр Корицкий
Я на тротуарі намалюю сонце
І блакитне небо намалюю я.
Вранці моя мама вигляне в віконце,
Ніжно посміхнеться матінка моя.

ПРИСПІВ

Все тому що, все тому що,
Що любов не має краю,
Що добро в моєму серці
Вже ніколи не засне.
Все тому що, все тому що
Маму я свою кохаю,
Маму я свою кохаю –
А вона мене! 

Я помию посуд, приберу в кімнаті,
Куховарить мамі теж допоможу.
На хороші справи ми з нею багаті,
Я завжди їй в поміч, я з нею дружу.

ПРИСПІВ

Хай роки лелеками у майбутнє линуть,
Хай пройде немало літ, весен і зим,
ЇЇ добрі руки мене не покинуть –
І вона навіки буде в серденьку моїм!
               
04.2015г.