Вересневi акварелi

Наталья Бацанова
О,  вересневі акварелі-
В чарівних променях зорі,
На травах роси кришталеві,
Співає осінь гімн  землі.

Нас ця мелодія п*янила,
Манили мрії до зірок,
Тихенько трави шепотіли,
Про те, що в них дзюрчить струмок.

На землю ніч вже опускала
Прозорий зоряний полог.
У скриньку чорную поклала
Щоденний вирій всіх тривог.

Стояла зірка над водою,
Причасна до семи чудес,
А осінь кішкою рудою,
Підкралась до самих небес,