мишi

Гелена Смилянская
ну все...
крапка..

їде шляхами щастя,
я його доганяю,
ніколи не знати того,
що доля зве єднанням,
що лине сонце обіймами,
що лиже дощик  шифер криші,
і миші , і миші
в пустих кишенях до скону.