Роберт Геррик. Н-523 На щёчки госпожи Сюзанны Саут

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-523) На щёчки госпожи Сюзанны Саутвелл

Сюзанны щёчки – вишни краснобоки –
Всем дамам повод надувать их щёки.


Robert Herrick
523. Upon Mistresse Susanna Southwell her cheeks
 
Rare are thy cheeks Susanna, which do show
Ripe Cherries smiling, while that others blow.