Украинский Гарик 586

Владислав Красса
Український Ґарик 586


За мотивами І. Губермана

Вголос я про людей не суджу,
нічиїх не псую репутацій,
навіть дУмки в собі не держу,
боячИсь своїх п’яних реляцій.