Страшний час...

Елена Порицкая 2
 Страшний час настав, в Україні милій!
 Президенти лаються, діти в домовині...
 Так стравили між собою два дружні народи,
 Що іще через покоління не діб'ються згоди!
 Плаче мати Україна жіночими слізьми.
 Коли закінчаться катаклізьми?
 Коли несуть  убитих хлопців, Шевченка стежками.
 Годі люди схаменіться! Хай буде Бог з вами...
 Несіть правду для народу мир і згоду з піснями.
 Заповіт Шевченка візьміть перечитайте!
 І його пораду на увазі майте...

 Елена. укр.