Литатру бродира есен

Величка Николова -Литатру 1
Виж,облаци небето кичат,
подбутвани от есента.
Дъга след нея - цветна, тича...
свирукайки си със уста.

И цветно ми е у душата,
и обич в мен доразцъфтя.
Бродирам облак по платната
и дворче с есенни цветя.

*





Автор - Литатру1
България, София,
15 август 2018 г.

("Запустялата воденица" - есенен пейзаж
Художник: Литатру1; масло, платно, шпакла... )