Та i так в життi бува, що душа вже неспiва

Вера Деревьянко
Понимайте как угодно
На каждий стих
ви  рот раздвиг
Может стих и не пригоден
но он меня таким настиг

Суть життєва милий друже
бува з душой моєй не друже
Бува я плачу обіжаюсь
 по кроваті у сльозах
сюди туди качаюсь