Не плач, кохана

Нина Продан
Не  плач, моя  кохана, я з тобою,
Своєю ніжністю тебе я зігріваю
І осінню, і літом, і зимою
З тобою поруч я і ти це добре знаєш.


Я вітерцем до тебе доторкнуся
І сонечком тебе зігрію й приголублю,
Я в снах з тобою, рідна, обіймуся
І розкажу тобі  як вірно тебе люблю.


Я  день і  ніч тебе оберігаю
І в снах чарівних навіваю тобі спокій,
Повір, я так добра тобі бажаю,
Хоч в різних ми світах, на відстані  глибокій…

Ти не тужи, моя голубко сива,
Живи за двох нас і нічим не переймайся,
Нехай всі негаразди змиє  злива,
А  ти  життю радій і завжди усміхайся.
30.09.2018 р.