ИЗ РОКУ В РИК

Мунческу
Всэ жыття я закохана в сэрпэнь
Вид гарячого сэрця мабить
Всэ вмистылось в заручыны, пэрстынь
Щастя в сэрпни сына родыть.

Дэнь нарождэння мамы моей,
Нина старша сэстра моя
Щастя в тим, що нэ знаешь ты доли своеи
Я ж, сыночок, матуся твоя.

Хиба можно про цэ забуты
В сэрпни мисяци кожный рик
Колы квитнуть найкращи квиты
Вы тут з намы по викы в вик.

Всэ для нас у моем сэрци –
Сонцэ, квиты, моя любов
Щыро вмынуло видкрыю двэрци
Розповим вам про всэ до сегодняшних днив.

Зирка ранкова – цэ маты моя,
Старша сэстра – цэ вэчирня зоря
Сонячный проминь – ци наша симья.
Доля бэз горя – жыття бородьба.

               Мунческу Мария
                2018г. август