Лiто

Фаина Янко
Відкривайте всі віконця,
Літо вже і світить сонце,
Пишно квіти розквітають,
Щастям души наповняють.

Он за хатою в садочку
Зеленіють огірочки,
Вишня швидко достигає,
Є там все – дощу немає!

А вечірньою порою,
Біля річки під горою,
Молодята все сміються,
Бути вірними клянуться.

Соловей оте все чує,
Кожне слово занотує,
Без кінця: «Віть-віть, тьох-тьох
Радий я за вас обох».