супер перiод...

Вера Деревьянко
На вокзалі  ночувала
а на морі  кочувала
Хто глумився я нечула
 Душу й Тіло там лічу я

У Одески побувала...
Вона мене зачарувала

Море так оздоровило
Уют і щастя подарило...

І до сих пір я відчуваю
 на хвилях
лагідно мене качає...