Дов1рлив1

Анатолий Ляпатинский
Ой людоньки, довірливі,
що ж ви наробили?
Ніби вовків до кошари
під вечір впустили.
Як тих вовків, ви магнатів
до влади пустили,
та на собі достроково
зашморг начепили.
Двадцять сьомицй рік проходе
як змінила влада устрій,
а чи краще вже народу
хай скаже нечистий.
Жити було всім погано,
а стало ще гірше,
ніби вже настав світанок,
а світла не видно.