Осiннi настроi

Виктория 75
Приваблює погляд осіння палітра…
Багряні та жовті її кольори
Лягли навкруги,  піднялись догори!
Туди, де листочки шепочуться з Вітром.
Майнуло ось так і життя непомітно.

Сумна до нестями, в красі незрівняна.
Застигла, принишкла сльоза у очах:
Минулого  згадує пройдений шлях.
Та сонце надішле їй теплі вітання.
Засяє  і Осінь в обіймах кохання!

02.10.2018