Щастя буде

Дмитрий Радченко
Що трапилося зі мною?
Сну немає і спокою
Все всередині в вогні,
Серце плаче, душа стогне,
Тільки виглядає зовні,
Що живеш ти життям повним-
Сміх и радість навкруги …

Невже знову це? Благаю,
Відпусти, бо я лякаюсь
Ні, не хочу більше так.
Я же все прекрасно знаю,
Як воно завжди буває,
Що потім мене чекає
Знову в пекло шлях назад…

Але  я не можу більше,
Відчуваю себе гірше
Якщо без надії, віри
Зустрічаю новий день.
І молюся я тихіше-
Ну хоч раз та буде інше…
Маю мрію вже давніше,
Те, що щастя буде здесь

07.10.2018