07. 10. 2018

Светлая Две Тысячи 10
Рэфлексія
-------------
Ізноў па- новай...
Пальцам у нябёсы!
Мо толькі там і засталіся
Нашы мары ўзнёслыя.
Бо толькі да нябёсаў
Не дастаць злачынцам...
Бо толькі там няма больш
Месца іх учынкам...
Так кажа Біблія,
Так кажа святар...
Не буду я з іх
Досведам
Змагацца...
Ды толькі
Мару
На зямлі
Я Раю
Дачакацца!
Жаданне не ўплывае на падзеі. Нам патрэбна дзеянне!