sentiment

Гелена Смилянская
непройняті сполохом хвилини,
непротяті списами скрижалі
зупинилися вишневі далі
у напівдорозі  до печалей

вимальовує веселка тихо
переливи кольорів рум'яних,
горизонтами відлуння думки,
ощасливити бажає сенсом

*sentiment - з англійської - почуття