Натюрморт до Покрови

Светлана Камышная
Останній подих від краси,
Ще встигли на кінець зірвати,
Не почорнілі ще листи,
І можуть кольорами грати.
Цей натюрморт до Покрови,
І досконалості він прагне,
Солодко-сочні кольори,
Напевно, вже зима не вдягне.
Як до весілля зацвіли,
І ваблять дивним ароматом,
Насправді, то кричать вони,
Вітаючи з осіннім святом.