Навагодн ф нал

Раиса Васильева 4
Назбіраўшы пляшак мех,
Кум Навум у краму бег.
Бег Навум з мяхом і марыў,
"Зараз здам у краме тару:
Там на пляшку набярэцца,
Шчэ й на закусь застанецца.
Будзе слаўны новы год..."
Выйшла ўсё наадварот.
Раптам вецер моцны дунуў,
І не выпаў шанц Навуму.
Пасклізнуўся,--іадразу
Мех на лёд з размаху бразнуў.
Па-ля-целі чарапкі...
Новы год. Фінал такі.-