Трыялет

Раиса Васильева 4
У лета бабіна нас восень запрашае.
Яно да нас прыходзіць раз у год.
Апалае лістоты ладзіць карагод.
У лета бабіна нас восень запрашае.
Праменьчык сонейка цяпло яшчэ трымае.
Апошні раз пад ім разлёгся шэры кот.
У лета бабіна нас восень запрашае.
Яно да нас прыходзіць кожны год.