Особливi

Виктория Рачук
Так важливо знайти у житті особливих людей,
Тільки справжніх, яким довіритись можна.
Вони завжди зрозуміють безліч речей,
Їхня стежка життєва на твою буде схожа.

З такими людьми завжди все просто,
З такими людьми можна часто мовчати.
Від них не почуєш ти слово гостре,
І як же чудово з ними день зустрічати.

Здається нікого навколо немає,
Коли тільки ви і думки навкруги.
І час так підступно швидко спливає,
Тому не втрачай, і цю мить бережи.

У кожного з нас свої особливі,
І як часто трапляється випадкові знайомі.
Спочатку такі непомітні, мінливі,
Комусь загадкові, комусь невідомі.

Зустрічаючи їх, опускаєм завісу,
І створюєм новий непізнаний світ.
До біса секрети, їм за куліси,
Ми ще раз всміхнемось і скажем  «привіт».