19. 10. 2018

Светлая Две Тысячи 10
Рэфлексія
----------------
Што сум, што сорам мой для ўсіх ніякае не гора... І гэта правільна, дарэчы, бо розныя , урэшце, рэчы то. Свая званіца ў кожнага малечы, нават, дык што казаць пра 18+, пра чалавека .. Сталасць...Старасць... Сваю мяжу акрэсліў кожны... На тое і дарослы ён.
Хоць, мабыць, спрэчныя высновы... ;
Ізноў на беларускай мове бо;