03. 10. 18

Медовые Вафли
Я дозволяю тобі зникнути і піти
Бо забарвлюю в колір наші світи.
Замінити поблідле не хтів зуміти,
Осінь настала, а мені час летіти.

Легкий вітерець колихає мрії –
Настане день, ти будеш повний дії.
А до того дня я втрачаю надії,
Ти лицеміриш, не маю в тебе віри.

Ти знебарвлював простір і часи –
В тебе жодного дня не було мети.
Зникнути ти хотів, і далеко втекти
Що маєш, те маєш, й слова не кажи -
Це ти привів нас до війни.