***

Катя Александровская
Осінь, не холонь моєї кави,
Не засмічуй мій email листами,
Не дзвони до мене зранку рано:
Нічого будити, я ще сплю!
Осінь, облиш плакати на вікнах!
Не чекала я на тебе, тітко,
Я не знала – ти моя сусідка,
Що мені у карти програє.
Осінь, не насилуй мене смутком,
Мені трібно виспатися хутко,
Мені трібно втамувати шлунок,
Кава вже холодна, не смачна.

19.10.18