колискова

Алена Васильченко
Засіяли зорі нишком.
Снів торкаються з любов"ю.
Тихо-тихо, ніби кішка,
ніч прийшла до нас з тобою.
Уві сні приходить казка,
вулиць вогники згасають.
Я своє маленьке щастя
колисаю, колисаю...

Спи, а я
казку розповім
як в гаю
плачуть солов"ї.
Дзеленчать дзвіночки,
сплять мої синочки,
янголи мої.

Сни чарівні опівночі,
мрії всі невипадкові.
Що там бачать ваші очі
в віях сховані шовкових?..
Посміхнись мені на втіху.
Сни чарівні і казкові.
Щастю я співаю тихо
колискову, колискову...

Спи, а я
казку розповім
як в гаю
плачуть солов"ї.
Дзеленчать дзвіночки,
сплять мої синочки,
янголи мої.