Холодно у Конотоп!

Алла Фликинштейн
Грію руки на чайнику...
Надворі жовтеніє.
Горе-градоначальнику,
Керувати не вмієш!

Кип*яточком у тазику
собі п*яти не грієш...
Гроші пхаєш за пазуху,
Потихеньку жирієш?

А тепло кочегарочне
за замками заховане...
Нова влада *відкаточна*
Гріє місто ПО-НОВОМУ.
         А.Я.