Наостанок

Виктория Рачук
Я заїбалась
Даремно вірити і марно сподіватись,
Чекати виконання обіцянок.
Друже, ти досить сильно проїбався,
Тому я можу лиш послати наостанок.

Обом нам варто все забути,
Усе пройшло, і ти просрав свій шанс.
Ніщо тепер вже не вернути,
Немає в світі більше нас.

Прошу, мене ти більше не зайобуй,
Шо проїбав, того уже немає,
З мого життя скоріш уйобуй,
Це все реально напрягає.

І більше не пізди як любиш сильно,
Усі твої слова усипані мукою
І виглядає все це так дибільно,
Будь ласка, не страдай ***ньою.

Ну все, пака, і не біжи за мною,
Бажаю щастя у житті.
Я може заскучаю за тобою
Та більш не повторю ***ні.